(078) 641 12 34

Terugblik

Terugblik

Kijk mee naar een foto-slide van 6,5 week Light!-tournee waarin Mwangaza opnieuw vele harten raakte.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Tracey Naluggwa
hrak 374

Ik ben een meisje van 17 jaar. Ik woon in Kakuuto/Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Op school is mijn leukste vak aardrijkskunde. Thuis help ik met werken in de tuin. later wil ik lerares worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Margrate Nakanwagi
hrak 342

Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. op school is mijn leukste vak verpleegkunde. Thuis help ik graag met koken . later wil ik vroedvrouw worden . wilt u mij de laatste jaren daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Francis Mulangwa
hrak 471

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak Engels. Thuis help ik met water halen. Later wil ik officier in het leger worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
John Balireete
hrak 136

Ik ben een jongen van 18 jaar. ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. op school is mijn leukste vak lassen .Thuis help ik met werken in de tuin. later wil ik leraar worden .Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »