(078) 641 12 34

Inschrijven

Inschrijven

E-mail:

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Racheal Nowange
hkas 117

Ik ben een meisje van 10 jaar. Ik woon in Kasaali/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak natuurkunde. Thuis help ik met water halen. Later wil ik verpleegster worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Joan nalubega
hrak 527

Ik ben een meisje van 19 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. op school is mijn leukste vak leren lesgeven. Thuis help ik graag met koken . later wil ik lerares worden . Wilt u mij de laatste jaren daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Francis Mulangwa
hrak 471

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak Engels. Thuis help ik met water halen. Later wil ik officier in het leger worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Kasimu Kyebambe
hrak 391

Ik ben een jongen van 16 jaar. ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn tante. Op school is mijn leukste vak maatschappijleer .Thuis help ik met water halen. Later wil ik advocaat worden .Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »