(078) 641 12 34

CD verkoop

CD verkoop

Light! is de derde cd productie van UCCF in samenwerking met Mwangaza. Ook dit keer is het gelukt om de unieke sound en dynamiek van het Afrikaanse kinderkoor te vertalen naar 10 nieuwe liedjes. Liedjes met als boodschap: hoop! Mwangaza getuigt met deze nieuwe cd van het ‘licht’ dat hun leven veranderde. Luister mee naar hun verhaal en koop de Light!-cd voor 15,- euro per stuk. Verzenden is mogelijk voor 2,50 extra. Hiermee komt het totaal op 17,50 per cd.


CD BESTELLEN

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Racheal Nowange
hkas 117

Ik ben een meisje van 10 jaar. Ik woon in Kasaali/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak natuurkunde. Thuis help ik met water halen. Later wil ik verpleegster worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Joan nalubega
hrak 527

Ik ben een meisje van 19 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. op school is mijn leukste vak leren lesgeven. Thuis help ik graag met koken . later wil ik lerares worden . Wilt u mij de laatste jaren daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Francis Mulangwa
hrak 471

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak Engels. Thuis help ik met water halen. Later wil ik officier in het leger worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Kasimu Kyebambe
hrak 391

Ik ben een jongen van 16 jaar. ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn tante. Op school is mijn leukste vak maatschappijleer .Thuis help ik met water halen. Later wil ik advocaat worden .Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »