(078) 641 12 34

ANBI

ANBI

UCCF is door de belastingdienst gekenmerkt als ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling. Om te voldoen aan deze ANBI-status zijn we verplicht om bepaalde informatie publiek beschikbaar te hebben. Op deze pagina zijn alle relevante zaken voor u op een rijtje gezet. Wanneer u verdere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons secretariaat via secretariaat@uccf.nl.

Naam Stichting Uganda Child Care Foundation
RSIN of fiscaal nummer 8131.68.703
Contactgegevens Zie contactpagina 
Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden Zie wij zijn wij 
Beleidsplan Zie visiedocument 2013-2015 
Beloningsbeleid Zie visiedocument 2013-2015, paragraaf 2.4
Doelstelling Zie visiedocument 2013-2015, hoofdstuk 2
Verslag van de uitgeoefende activiteiten Zie financieel jaarverslag 2015
Financiële verantwoording Zie financieel jaarverslag 2015

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Racheal Nowange
hkas 117

Ik ben een meisje van 10 jaar. Ik woon in Kasaali/Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak natuurkunde. Thuis help ik met water halen. Later wil ik verpleegster worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Joan nalubega
hrak 527

Ik ben een meisje van 19 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. op school is mijn leukste vak leren lesgeven. Thuis help ik graag met koken . later wil ik lerares worden . Wilt u mij de laatste jaren daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Francis Mulangwa
hrak 471

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak Engels. Thuis help ik met water halen. Later wil ik officier in het leger worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Kasimu Kyebambe
hrak 391

Ik ben een jongen van 16 jaar. ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn tante. Op school is mijn leukste vak maatschappijleer .Thuis help ik met water halen. Later wil ik advocaat worden .Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »