(078) 641 12 34

Online shoppen = Doneren

Online shoppen = Doneren

Gratis doneren aan UCCF

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via uccf.doelshop.nl doet, kun je gratis doneren aan ons doel zonder dat het je iets extra’s kost!

Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk in de webshop zelf. Doordat je dit via onze pagina doet geef je een gratis donatie aan ons doel.

DoelShop logo

 

Hoe werkt dit?
Je kunt dit doen door op Doelshop.nl “UCCF” te kiezen of door via uccf.doelshop.nl te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en gratis aan ons doel.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Tracey Naluggwa
hrak 374

Ik ben een meisje van 17 jaar. Ik woon in Kakuuto/Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma. Op school is mijn leukste vak aardrijkskunde. Thuis help ik met werken in de tuin. later wil ik lerares worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Margrate Nakanwagi
hrak 342

Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. op school is mijn leukste vak verpleegkunde. Thuis help ik graag met koken . later wil ik vroedvrouw worden . wilt u mij de laatste jaren daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Francis Mulangwa
hrak 471

Ik ben een jongen van 14 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak Engels. Thuis help ik met water halen. Later wil ik officier in het leger worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
John Balireete
hrak 136

Ik ben een jongen van 18 jaar. ik woon in Kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. op school is mijn leukste vak lassen .Thuis help ik met werken in de tuin. later wil ik leraar worden .Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »