(078) 641 12 34

Wij zoeken nog een sponsorouder!

Mesaach Bukenya
hkas 292

Ik ben een jongen van bijna 11 jaar. ik woon in Kasaali/ Rakai . Ik woon daar samen met mijn oma. op school is mijn leukste vak biologie. Thuis help ik met water halen. Later wil ik monteur worden. Wilt u mij daarbij helpen door mijn sponsor te zijn ?

Helpen
€30 p/m
Ronald Ssentongo
hkka 230

Ik ben een jongen van veertien jaar. Ik woon in Kasaka/Rakai. Ik woon daar samen met mijn oma.. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen . Later wil ik monteur worden . Wilt u mij daarbij helpen door mijn sponsor te worden ?

Helpen
€30 p/m
Mathias Nakkaana
Hrak 282

Ik ben een jongen van 12 jaar. Ik woon in Kakuuto/ Rakai. ik woon daar samen met mijn moeder. Op school is mijn leukste vak Godsdienst. Thuis help ik met water halen . later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen door mijn sponsor te worden ?

Helpen
€30 p/m
Emmanuel kasibante
hkas 235

Ik ben een jongen van 10 jaar. Ik woon in kasaali/ Rakai. ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik met water halen. later wil ik dokter worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Caleb Ninsima
hrak 543

Ik ben een jongen van 7 jaar. ik woon in kakuuto/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen. Later wil ik leraar worden. Wilt u mij daarbij helpen?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »