(078) 641 12 34

CD Bestellen

CD Bestellen

Het formulier om een CD te bestellen is tijdelijk uitgeschakeld. Wil je een Light-cd? Stuur dan even een mailtje naar secretariaat@uccf.nl. Het bedrag van € 17,50 (per cd) mag worden overgemaakt op de rekening van UCCF, Iban NL27 RABO 0395 3996 02. De CD wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Wij zoeken nog een sponsorouder!

John Kayondo
hkas 297

Ik ben John van 4 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen. Thuis help ik met afwassen. Later wil ik advocaat worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Phionah Nansimbi
hkas 299

Ik ben een meisje van 5 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn moeder. Op school is mijn leukste vak rekenen. Thuis help ik bij het schoonmaken van het huis. Later wil ik verpleegster worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Jemimah Kiyingi
hkas 300

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak schrijven . Thuis help ik met water halen .Later wil ik lerares worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Merisha Nanseko
hkas 301

Ik ben een meisje van 4 jaar. Ik woon in Kasaali/ Rakai. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen. Thuis help ik met afwassen. Later wil ik lerares worden . Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m
Leticia Najjuuko
hkas 298

Ik ben een meisje van 5 jaar. Ik woon in Kasaali/ Raki. Ik woon daar samen met mijn ouders. Op school is mijn leukste vak lezen .Thuis help ik met het vegen van het erf. Later wil ik journalist worden. Wilt u mij daarbij helpen ?

Helpen
€30 p/m

Steun een project

Ik wil helpen »

Sponsor een kind

Meer informatie »

Shop voor UCCF

Shop bekijken »